Vacature: Junior full stack javascript developer


Woordhelder levert oplossingen bij leesuitdagingen en richt zich op software voor leerlingen met leerproblematiek. Onze software wordt dagelijks op meer dan 2500 scholen in Nederland gebruikt.

Onze missie is om voor iedere leerlingen gelijke kansen te bieden. Dat is mogelijk door het inzetten van slimme, adaptieve, aantrekkelijke software. We helpen de leerling en ontlasten de leerkracht.

Wil jij bijdragen aan beter onderwijs in Nederland? Wil je helpen om het leven van kinderen met dyslexie of een ander leerprobleem gemakkelijker te maken en ze gelijke kansen te bieden? Woordhelder biedt een uitdagende baan in een klein team van ontwikkelaars.

Als junior full stack ontwikkelaar werk je samen in een klein team aan onze software Taalblobs en Rekenblobs. Kennis van Javascript is een vereiste. Als je kennis hebt van HTML5, CSS3, git, Node, Vue, Vuetify, Nest.js, Webpack, PostgresQL, MongoDB, is dat een pré.

De werkzaamheden zijn zeer divers en we bieden je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. De werksfeer is informeel. Wil je eerst eens kennis met ons maken laat het dan gerust weten en we vertellen je alles over onze uitdagingen. Je maakt kennis met ons team en je hoort hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet.

Wat vragen we van jou

  • Hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in de richting van software engineering;
  • Passie voor programmeren en je wilt je kennis verder ontwikkelen;
  • Je staat open voor de nieuwste technische ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment;
  • Kan goed samenwerken binnen een klein team;


We zijn op zoek naar een positieve enthousiaste collega die het leuk vindt om bij te dragen aan beter onderwijs voor leerlingen met een leerprobleem. Die het leuk vindt om creatieve spelletjes te ontwikkelen voor onze gamification Cloud software. Die zelfstandig is maar ook goed kan samenwerken in een klein team.

Kom je bij ons werken?
Dan zien we graag je sollicitatie en cv.
Als er vragen zijn of je wilt eerst eens komen kennismaken. Laat het gerust weten.

Neem contact op met:
mathieu@woordhelder.nl